3 Card Poker

Begin met het spelen van poker met 3 kaarten voor echt geld

Regels voor poker met 3 kaarten

Spelregels

3 Card Poker is een combinatie van twee spellen, het Pair Plus-spel en het Ante-spel. Deze spellen kunnen samen of apart gespeeld worden. 3 Card Poker wordt gespeeld met een standaardspel van 52 kaarten dat voor elk spel wordt geschud.

Specifieke handcombinaties worden uitbetaald in het Pair Plus-spel. De uitbetalingen zijn niet afhankelijk van de kaarten van de dealer.

Normale bedragen en bonusbedragen worden betaald voor de ante. Normale uitbetalingen zijn afhankelijk van de vraag of de hand van de dealer gekwalificeerd is met de combinatie vrouw-hoog of hoger en de waarde van uw hand en de hand van de dealer.

Uitbetalingen voor de ante-bonus worden uitbetaald als je een bonushandcombinatie hebt en je niet afhankelijk bent van de waarde van de hand van de dealer.

Het doel is om het spel met de sterkste hand te voltooien. Alle uitbetalingen zijn afhankelijk van de waarde van de hand die je hebt.

Paar Plus

Specifieke handcombinaties worden uitbetaald in het Pair Plus-spel. De uitbetalingen zijn niet afhankelijk van de hand van de dealer.

Voorbeeld: U zet één credit in op de Pair Plus-inzetcirkel en u ontvangt een Flush-combinatie. De dealer krijgt een Straight Flush. Een Straight Flush is sterker dan een Flush, maar de uitbetalingen van Pair Plus zijn niet afhankelijk van de hand van de dealer. Je inzet wordt dus uitbetaald in een verhouding van 4:1.

Let op: als je in aanmerking wilt komen voor de Pair Plus-uitbetalingen, moet je een Pair Plus-weddenschap op de tafel plaatsen. De Pair Plus-inzet en de bijbehorende uitbetaling gaan verloren als je past, ongeacht de waarde van je hand.

Om het Pair Plus-bonusspel te spelen:
1. Klik op de selectieknoppen Verhoog (+) en Verlaag (-) om de muntwaarde te selecteren die u wilt inzetten.

2. Klik op de Pair Plus-inzet om een ​​Pair Plus-weddenschap te plaatsen.

Opmerking:
Verhoog de inzet:
Klik op de inzet die je wilt verhogen. De stapel fiches wordt met één fiche verhoogd.

Om een ​​weddenschap te verlagen of te verwijderen:
Klik met de rechtermuisknop op de inzet die u wilt verlagen of verwijderen. De stapel fiches wordt met één fiche verminderd.

Let op: Als je een gecombineerd spel speelt, zet dan nu de ante in.

3. Klik op de knop Delen. U ontvangt een hand met drie kaarten en de dealer ontvangt drie kaarten.
4. Als je een bonushandcombinatie hebt, worden je winsten uitbetaald volgens de Pair Plus-betalingstabel.

Opmerking: als je een Pair Plus-spel speelt en geen Pair Plus-bonushandcombinatie hebt, verlies je je Pair Plus-inzet. Als je een Pair Plus- en Ante-spellen samen speelt en je hebt geen bonushandcombinatie, maar de waarde van je hand is hoger dan die van de dealer, dan wordt je uitbetaald volgens de normale uitbetalingstabel.

Ante-spel

Normale bedragen en bonusbedragen worden betaald voor de ante.

Normale uitbetalingen zijn afhankelijk van de vraag of de hand van de dealer gekwalificeerd is met de combinatie vrouw-hoog of hoger en de waarde van uw hand en de hand van de dealer.

De bonusuitbetalingen voor de ante vinden plaats als je een bonushandcombinatie hebt. De bonusuitbetalingen zijn niet afhankelijk van de waarde van de hand van de dealer.

Nadat je een ante hebt geplaatst, kun je een Play-inzet plaatsen. De Play-inzet is hetzelfde als de ante

Let op: De ante en de bijbehorende bonusbetaling gaan verloren als je matcht, ongeacht de waarde van je hand.

Om een ​​Ante-spel te spelen:
1. Klik op de selectieknoppen Verhoog (+) en Verlaag (-) om de muntwaarde te selecteren die u wilt inzetten.

2. Klik op de Ante-inzetcirkel om een ​​ante te plaatsen.

Opmerking:
Verhoog de inzet:
Klik op de inzet die je wilt verhogen. De stapel fiches wordt met één fiche verhoogd.

Een inzet verlagen of verwijderen: Klik met de rechtermuisknop op de inzet die u wilt verlagen of verwijderen. De stapel fiches wordt met één fiche verminderd.

Let op: als je een gecombineerd spel speelt, plaats dan nu de Pair Plus-weddenschap.

3. Klik op de knop Delen. U krijgt een hand van drie open kaarten en de dealer krijgt drie gesloten kaarten.

4. Op basis van de waarde van je hand kun je:

Afspelen Klik op de knop Afspelen. Een Play-inzet die gelijk is aan uw ante-inzet wordt geplaatst op de Play-inzetcirkel. Jij en de handen van de dealer worden vergeleken.

Let op: De dealer kwalificeert zich alleen met de combinatie woman-high of hoger. Als de dealer geen gekwalificeerde hand heeft, krijgt u uw Play-inzet uitbetaald en wordt uw ante verdubbeld, ongeacht de waarde van uw hand. Als de dealer een gekwalificeerde hand heeft, wint de hand met de hoogste waarde. Scores worden betaald op basis van de uitbetalingstabel.

Passen
Klik op de Fit-knop. Het spel is afgelopen en je verliest je ante.

Opmerking: zie het gedeelte Voorwaarden voor meer informatie over deze opties.

Opmerking: ga naar het gedeelte Uitbetalingstabel om de verhouding voor normale bonusuitbetalingen te bekijken. Als je daar de verhouding voor hebt

Categorie: Poker, Table Games