Blackjack

Uitleg en spelregels Black Jack

Je speelt tegen de bank (de computer). De bank krijgt twee kaarten en de speler krijgt twee kaarten in elke doos. De kaarten van de speler worden open gedeeld, terwijl de bank alleen de eerste kaart toont. Een speler kan een extra kaart kiezen door op Kaart te klikken. Een speler kan dit zo vaak herhalen als hij wil, zolang het totaal van de kaarten niet hoger is dan 21. Een totaal dat hoger is dan 21 wordt beschouwd als een ‘bust’; in dat geval verliest de speler automatisch.

Zodra een speler tevreden is met de kaarten die hij heeft, klikt hij op Geen kaart. Dit wordt herhaald voor alle banen waarop de speler speelt. Als de speler klaar is, moet de bank de gesloten kaart laten zien en beslissen of er nog een kaart wordt getrokken. Het totaal van de bankkaarten moet 17 of hoger zijn. Zodra de bank tevreden is met de kaarten die hij heeft, wordt de winnaar bepaald.

Als de waarde van de kaarten van de speler hoger is dan die van de dealer, of als de dealer bust, dan is de speler de winnaar.

Als de waarde van de kaarten van de speler gelijk is aan die van de dealer, is het een “push” en krijgt de speler zijn inzet terug.

De kaarten worden voor elke ronde geschud.

Double Jack ™ zijweddenschap

Let op: Sommige casino’s gebruiken Blackjack Professional Series zonder de Double Jack™ side bet. In dit geval is de Double Jack™-weddenschap niet beschikbaar en zijn de volgende instructies niet van toepassing.

Spelers kunnen een Double Jack™ side bet plaatsen tijdens het reguliere Blackjack spel. Double Jack ™ -weddenschappen moeten worden geplaatst na een gewone Blackjack-inzet en voordat er kaarten worden gedeeld. Het kan niet worden gewijzigd of ingetrokken nadat de eerste kaart is gedeeld. De maximale side-inzet die je kunt plaatsen is gelijk aan de reguliere Blackjack-inzet.

Een Double Jack™-inzet wordt gewonnen als de eerste kaart in de reguliere Blackjack-hand een boer is, of als de eerste twee kaarten van de reguliere Blackjack-hand een paar boeren zijn. Een Double Jack™-inzet gaat verloren als de eerste kaart van de reguliere Blackjack-hand geen boer is. De zijweddenschap Double Jack™ wordt afgehandeld voordat het normale Blackjack-spel wordt voortgezet. De uitbetaling van de Double Jack™ side bet wordt weergegeven in de volgende tabel:
Eerste twee kaarten Uitbetaling
Two Spades Farmers 100 x inzet
Paar boeren 25 x inzet
Eerste kaart is een Boer (enkele kaart) 10 x inzet
Elke andere combinatie Niets

Blackjack

Als een hand een kaart krijgt met een waarde van 10 (dat wil zeggen, het getal 10 van welke soort dan ook of een heer, vrouw of boer) plus een aas, wordt dit een blackjack genoemd. De speler wint 1,5 keer de inzet of verliest automatisch als de bank een Blackjack ontvangt.

Als beide Blackjack wordt gedeeld, wordt dit als een push beschouwd en krijgt de speler zijn inzet terug.

Let op: De speler verliest zijn Double Jack™ side bet niet als de dealer een Blackjack gedeeld krijgt.

Verzekering

Als de open kaart van de bank een Aas is, kan de speler zichzelf ‘verzekeren’ door 0,5 keer de oorspronkelijke inzet in te zetten. Als de bank vervolgens Blackjack ontvangt, wint de speler de verzekering twee keer. Als de bank geen Blackjack ontvangt, verliest de speler de verzekering. In dat geval wordt de winst van de oorspronkelijke inzet bepaald door het totaal van zijn kaarten versus het totaal van de kaarten van de bank.

Uitbetaling van één weddenschap

Als de open kaart van de bank een Aas is en de speler Blackjack heeft, krijgt de speler 1 keer de inzet uitbetaald.

Verdeling

Als een speler twee kaarten met dezelfde waarde krijgt (inclusief twee identieke kaarten met afbeeldingen), mag hij de kaarten ‘splitsen’ en zijn oorspronkelijke inzet verdubbelen.

Je kunt maar één keer splitsen

Hij speelt nu twee handen Blackjack één voor één. De eerste hand krijgt een tweede kaart. De speler moet bepalen of hij Geen kaart of een andere kaart wil (door op Kaart te klikken). Zodra de speler de eerste hand heeft voltooid, moet hij dezelfde procedure herhalen voor de tweede hand. Als de speler tevreden is met beide handen, is de bank aan de beurt. De bank toont nu haar andere kaart en neemt extra kaarten totdat het totaal 17 of hoger is.

Let op: HIT is niet mogelijk op gesplitste azen. De dealer deelt slechts een tweede kaart voor elke hand.

Dubbele

De speler mag zijn inzet verdubbelen na het zien van zijn twee startkaarten. Daarna kan hij maar één HIT krijgen om zijn hand compleet te maken. Het is ook mogelijk om te verdubbelen na een plaatsCitySplit, behalve na het splitsen van twee azen.

Spelinstellingen

Klik op de moersleutel in het spelpaneel. Selecteer een van de volgende spelopties in het menu ‘Spelinstellingen’:

* Geluidseffecten. Schakel de geluidseffecten in of uit tijdens de verschillende evenementen in het spel.
* Snelheid. Kies de snelheid van het spel. Hoe hoger het getal, hoe hoger de snelheid.

Chipselectie

Rechtsonder in het spelscherm vind je fiches met verschillende waardes. Door op een van de fiches te klikken voordat je gaat spelen, kun je de fichewaarde van de weddenschap selecteren.

Overzicht van het spel

Klik op een chip in het paneel, voer in elk vakje een bedrag in en klik op Delen om de kaarten te delen.

Ga als volgt te werk om een ​​hand te voltooien:
Klik op: plaats:
Kaart Trek nog een kaart.
Geen kaart Geen kaart om te trekken als je tevreden bent met de kaarten in je hand.
Verdubbelen Uw inzet om te verdubbelen nadat u de eerste twee kaarten in een hand heeft gezien.

Splitsen
Splits uw kaarten en speel één voor één met twee handen bij Blackjack.
Gelijk bedrag Om de weddenschap uit te betalen als je Blackjack hebt en de zichtbare kaart van de bank een Aas is.
Ja Sluit een verzekering af voor het geval de bank met de gekozen hand Blackjack krijgt.
Ja voor alles Om een verzekering af te sluiten voor het geval de bank Blackjack met alle handen krijgt.
Nee Er hoeft geen verzekering te worden afgesloten als de bank met de gekozen hand Blackjack krijgt.
Nee voor alles Er hoeft geen verzekering te worden afgesloten voor het geval de bank Blackjack met alle handen krijgt.

Ga als volgt te werk om opnieuw te spelen:
Klik op: plaats:
Zelfde inzet Doe dezelfde inzet als in de vorige ronde.
Nieuwe weddenschap Plaats een nieuwe weddenschap.

SUCCES!