Red Dog

Speluitleg Red Dog

Spelregels

Welkom bij Rode Hond! Hieronder vindt u informatie over het spel en een beschrijving van hoe het wordt gespeeld.

Over het spel

Red Dog is een casinokaartspel dat gebruik maakt van een enkel kaartspel van 52 kaarten die na elke ronde worden geschud. Om bij Red Dog te winnen, moet je een kaart krijgen met een waarde tussen de waarden van de eerste twee getrokken kaarten.

Voor elke speelronde worden drie kaarten gedeeld: twee met de afbeelding naar boven en de derde met de afbeelding naar beneden, tussen de eerste twee. Je zet in op de spread tussen de eerste twee kaarten en de relatie met de getrokken derde kaart die tussen de twee kaarten viel. (De spread is het aantal kaarten dat tussen de originele twee past, bijvoorbeeld: als de eerste twee kaarten een 2 en een 6 zijn, is de spread 3.) Als de derde kaart hetzelfde is, of buiten de spread van de originele kaarten, wint de tafel. Als de eerste twee kaarten opeenvolgend zijn, is het spel gelijkspel, maar als de eerste twee kaarten gelijk zijn, wordt de derde omgedraaid met de kans om 11:1 te krijgen als je een three of a kind krijgt. Je kunt je oorspronkelijke inzet verhogen nadat je de eerste twee kaarten hebt gezien.

Merk op dat de kaartwaarden de pokerstandaarden volgen, waarbij Aas 14 is en niet 1. Lord, Lady en Jack zijn achtereenvolgens 13, 12 en 11 waard. Alle andere kaarten hebben de waarde van de voorkant.

Progressief wedden

Met Progressief wedden kunt u met Red Dog uw winst op tafel bewaren om te gebruiken voor de volgende ronde, of u kunt uw winst aan het einde van elke ronde ophalen. U kunt selecteren of u deze progressieve weddenschap wilt in- of uitschakelen via het menu Spelinstellingen. Let op, tijdens een actieve ronde kunt u Progressief wedden niet in- of uitschakelen. Om progressieve weddenschappen uit te schakelen, moet u de ronde voltooien en uw winsten innen.

Maximale winst

Als de progressieve tafel is ingeschakeld en het maximale winstniveau is bereikt, worden uw winsten automatisch verzameld na de volgende voltooide ronde.

Betaaltabel / Gespreid betalen
Gespreide uitbetaling
1 5: 1
2 4: 1
3 2: 1
4+ 1: 1
Opeenvolgende Push
Paar Push
Three of a kind 11: 1

Hoe te spelen

Begin met het plaatsen van een weddenschap op de tafel door op een muntwaarde te klikken en klik vervolgens op het Ante-vak totdat u tevreden bent met uw inzet. Klik dan op DEAL. De dealer legt twee open kaarten op tafel. Als de twee kaarten opeenvolgend zijn, is de hand een push. Als de twee kaarten gelijk zijn, wordt een derde kaart gedeeld. Onthoud dat je met deze hand je inzet niet kunt verhogen. Een overeenkomstige derde kaart betaalt 11:1 uit, maar in alle gevallen is de hand een push.

Let op: Push betekent dat de laatste ronde gelijkspel was. Niet jij en niet de tafel hebben verloren, maar in plaats daarvan blijft de inzet op de tafel staan ​​en wordt er automatisch een nieuwe hand gedeeld.

Als de twee originele kaarten niet opeenvolgend en niet gelijk zijn, kondigt de dealer de spread aan, d.w.z. de kaartwaarden tussen de kaarten. Een 5 en een 10 hebben bijvoorbeeld een spread van 4. Je hebt nu de kans om je inzet te verhogen. Alle verhogingen worden automatisch uitgevoerd. D.w.z. dat uw inzet altijd wordt verdubbeld als u op de INCREASE-knop drukt. Als u uw inzet niet wilt verdubbelen, klikt u gewoon op de INZET-inzet en de derde kaart wordt geopend. Als deze kaart tussen de spread van de eerste twee kaarten ligt, win je volgens de uitbetalingstabel. Als deze gelijk is aan of buiten de spread ligt, verliest u.

Ja, zo simpel is het: je zet in, kijkt naar de kaarten, verhoogt of callt en de laatste kaart wordt gedeeld.

Als u speelt terwijl Progressief wedden uitgeschakeld is, kunt u de knop NIEUWE INZET of DEZELFDE INZET selecteren om te klikken. Als u DEZELFDE INZET selecteert, worden uw winsten verzameld en blijft de oorspronkelijke inzet op tafel liggen en worden nieuwe kaarten gedeeld. Als u NIEUWE INZET selecteert, wordt uw gestapelde chipstack verzameld en kunt u een nieuwe inzet plaatsen of de tafel verlaten.

Met progressieve weddenschappen

Als u progressief wedden selecteert, kunt u ervoor kiezen om uw winst te innen of door te gaan met wedden met uw winst. Wanneer een ronde is voltooid, kunt u op de COLLECT- of SHARE-knop drukken. Als u INNEN selecteert, wordt uw gestapelde chipstack verzameld en kunt u een nieuwe inzet plaatsen of de tafel verlaten. Als u op DELEN klikt, blijft uw chipstack met winst, oorspronkelijke inzet en optionele verhoging op de tafel staan ​​en wordt een nieuwe hand gedeeld.

Spelinstellingen.

Met de beschikbare opties in het menu Spelinstellingen kunt u geluidseffecten, snel spelen en progressief wedden in- of uitschakelen.

Categorie: Red Dog, Table Games