Super7

Spelregels Super 7 BlackJack

Super 7 Blackjack is een spannend blackjack met meerdere handen. Je kunt met 3 handen tegelijk spelen. Een Super 7 bonusspel geeft je de kans om 5000.00 te winnen. Elke hand speelt alleen tegen de dealer (dwz de bank), onafhankelijk van andere handen. Er worden zes (6) kaartspellen gebruikt om te spelen. Je doel als speler is om kaarten te nemen (d.w.z. te slaan) totdat je 21 hebt, of zo dichtbij te komen zonder over de 21 heen te gaan. Als je eerste twee kaarten in totaal 21 zijn, heb je Blackjack.

DE REGELS

Als de totale waarde van je kaarten dichter bij 21 ligt dan die van de bank, win je net zoveel als je hebt ingezet. Als je Blackjack hebt, win je 3 tot 2 keer je inzet (ervan uitgaande dat de dealer geen blackjack heeft). Aas is 1 of 11, pop-kaarten zijn 10 en de overige kaarten hebben de waarde op de kaarten. Als de som van je kaarten meer dan 21 (bust) is, verlies je je inzet. Als je kaarten dezelfde waarde hebben als de dealer, van waarde 17 en hoger, dan ontvang je je inzet terug in een zogenaamde push. Blackjack verslaat een score van 21. Het Blackjack-spel in ons Casino volgt de standaard “Las Vegas Strip”-regels, met de volgende uitzonderingen:

Na elke ronde wordt de stapel kaarten opnieuw geschud.
De speler mag maar één keer splitsen.
De speler mag verdubbelen na het splitsen.
De dealer controleert alleen op blackjack als zijn open kaart een aas is en een verzekering is ingesteld.

INZET

De speler plaatst een inzet door zijn/haar cursor op de gewenste chip te plaatsen en te klikken met de linkermuisknop. De inzetchip verschijnt in het “Bet”-venster op de Blackjack-tafel. De speler kan terugkeren naar een inzet voordat het spel begint door op “WIS” te klikken.

GRENZEN VAN INZET

De minimale inzet in het Blackjack-spel is 1,00 en de maximale inzet is 100,00. SUPER 7 SIDE BET De super 7S side bet is een heel ander spel in dit blackjackspel. Door een inzet van 1,00 te plaatsen in de Super 7 activeer je de nevenweddenschap. De regels zijn simpel: als de eerste kaart een 7 is, krijg je 3 keer je inzet. De uitbetaling neemt toe met elke opeenvolgende 7 die je in die hand krijgt. De eerste kaart moet een 7 zijn, anders verlies je de side bet.

SPLIT 7’S

Als een speler zevens deelt uit verschillende handen, is de uitbetaling 50:1, zelfs als er meer zevens worden gedeeld. Als een speler zevens splitst uit dezelfde hand, is de uitbetaling 100:1, zelfs als er meer zevens worden gedeeld

SPELER OPTIES

VERDELING

Als je eerste twee kaarten dezelfde waarde hebben, kun je ze splitsen en eventueel opnieuw inzetten. U kunt dan gewoon doorgaan met het aanvragen van kaarten. Als u echter twee azen splitst, krijgt u slechts één extra kaart voor elke hand. Als je 2 azen splitst en een van je handen heeft in totaal 21, dan is dit geen Blackjack, maar 21.

DUBBELE

Als je twee kaarten krijgt en denkt dat een derde kaart ervoor zorgt dat je wint van de dealer, dan kun je verdubbelen. Je inzet wordt verdubbeld en je mag alleen een extra kaart slaan en ontvangen.

VERZEKERING (VERZEKERING)

Verzekeren is een spel binnen Blackjack en geeft je de kans om jezelf te beschermen als je denkt dat de dealer blackjack heeft. Als de eerste kaart van de dealer een Aas is, wordt hij geacht een redelijke kans te hebben om Blackjack te winnen. Als u denkt dat de kaart die niet is omgedraaid 10 waard is, kunt u zich voor de helft van uw inzet verzekeren tegen blackjack van de dealer. Als de dealer Blackjack heeft, keert de verzekering twee keer de inzet uit. Als u verzekerd bent en de dealer geen Blackjack heeft, verliest u uw verzekering. Je oorspronkelijke inzet is van toepassing door je kaarten te vergelijken met de dealer. Als jij en de dealer allebei Blackjack hebben, resulteert het spel in een ‘push’.

REGELS VOOR DE DEALER

De dealer moet kaarten trekken tot hij er minimaal 17 heeft en moet stoppen bij 17 of hoger. Als de dealer 16 krijgt, moet hij nog een kaart nemen.